Duge noge, vitak struk i vretenasta telesna građa krase Jelisavetu Orašanin, ali kako uz ovakvu "anatomiju" često idu i manje grudi, glumica je - izgleda - odlučila da ugradi silikone.

To su, naime, svi zaključili videvši njenu novu sliku sa mora u kupaćem kostimu koji jasno pokazuje da je poprsje punije nego ikad. Prema navodima Blica, supruga čuvenog košarkaša Miloša Teodosića je odavno želela da dotera svoj izgled, a sad je konačno to i učinila.

Ono što mnoge intrigira je činjenica da njene grudi deluju vrlo prirodno, a očigledno je stvar u tome što je odabrala prilično male implante. U poređenju sa mnogim damama na kojima grudi izgledaju upadljivo veštačke, Jelisaveta nije napravila takvu grešku.

Ona nikad nije ni tvrdila da je protivnik estetskih korekcija. "Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome", kazala je jednom prilikom.

Instagram / jagodenamagli Da li je Jelisaveta Orašanin ugradila silikone?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna