Među našim poznatim pevačicama, u poslednje vreme, sve je češći trend drastične promene frizure a time i imidža na koji smo do sad navikli. Tome nije odolela ni Snežana Đurišić, pa nas je tako iznenadila dugom kosom sa kojom izgleda dosta mlađe.

Dugi plavi uvijeni pramenovi do ispod grudi, su nešto što nismo očekivali na Snežani i potpuno nas je oduševila. Neki smatraju i da izgleda petnaest godina mlađe.

duga kosa snezana djurisic
Printscreen / Toxic TV 

"Malo promene, jer žena u mojim godinama nema neki izbor, pa obično to bude samo frizura i šminka " – rekla je Snežana.

duga kosa snezana djurisic
Printscreen / Toxic TV 

Snežana vodi računa o svom celokupnom izgledu, pored raznih tretmana, nege lica i tela, ona i redovno vežba ali i pazi šta unosi u svoj organizam.

"Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli" – rekla je Snežana.

Izvor: Lepa&Srećna