Snežana Đurišić nikad nije krila da je za njenu sreću presudna ljubav i da smatra da je ona dar od boga.

Pevačica je već godinama u vezi sa poznatim doktorom Vanjom Miloševićem a pre nekoliko godina su mediji čak pisali i o njihovom venčanju. Međutim, ona ističe da nema potrebe da njih dvoje razmišljaju o braku premda za njihov susret kaže da nipošto nije bio slučajnost.

Snežana Đurišić Vanja Milošević
ATA / Antonio Ahel 

"Ne verujem u slučajnosti i smatram da ništa nije slučajno u životu", rekla je Snežana u emisiji "Premijera - Vikend Specijal". "Ako se realno razmišlja, jasno je da što si stariji to su sve manje šanse da ti se dogode neke stvari koje ti se u mladosti događaju češće. Ja sam bila u onom stanju: ako dođe - dobrodošla, ako ne dođe - hvala Bogu. Svakako je bolje imati nekoga nego biti sam, još ako je to neko koga volite i ko vam je na neki način oslonac, onda je to prava sreća i božji dar", rekla je pevačica.

"On je lekar koji se vrlo dokazao kao dobar stručnjak i, pre svega, čovek koji ima osmeh za svakog svog pacijenta, koji mnogo znači za onog koji dođe sa nekim problemom. Nismo zajedno samo kad ja negde otputujem ili on negde otputuje", kaže Snežana.

Izvor: Lepa&Srećna