Da je Merima Njegomir bolesna javnost je saznala tek nekoliko dana pre nego što je preminula. Svoju najveću borbu vodila je u krugu svoje porodice pa je vest o njenoj smrti za mnoge bila strašan šok. Pogođena je i koleginica Snežana Đurišić koja ne može da dođe sebi od tuge.

"Ne mogu više ovo da podnesem ove informacije, ovo je već više, toliko ljudi odazi, postalo je serijsko odlaženje sa ovog sveta, strašno je više!",  izjavila je Snežana koje ne može da sakrije suze zbog smrti drage koleginice.

"Ko grom iz vedra neba, to je valjda bolest koja ćuti, a kada saznate sve je već poodmaklo i kasno. Poslednji put sam je čula posle prve hemioterapije, dobro je zvučala, ali je bila vrlo svesna. Merima je žena koja je uvek znala, realno i pravično je prihvatala sve oko nje. Izgubili smo divnog borca, divnu ženu, majku, umetnika, pevačicu, prijatelja",  ispričala je Snežana za "Kurir" koja dodaje da joj je izuzetno teško i žao.

"Bila je uvek tu kad je trebalo. Bilo šta da se dogodi, pogotovo neprijatne stvari, ona se samo stvori, tu je. Bila je tu! Bila je kater posle odlasla kolega, kod tih nemilih stvari je uvek želela da pomogne. Duhovita vrlo, imala je veliko muzičko znanje, što je i pokazala kao jedan od neprikosnovenih pevačica- Živela je za ono što voli", zaključila je Snežana Đurišić.

Izvor: Lepa&Srećna