Snežana Đurišić i Vanja Milošević su par koji i te kako privači pažnju medija i celokupne javnosti. Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, ali oni jedno drugo u svemu podržavaju.

Vanja poznatu pevačicu podržava u poslu, pa ju je tako vozio na snimanje kada se dogodila saobraćajna nesreća. Kako je zdravstveni radnik, odmah je reagovao kako bi pomogao povređenima, na šta je Snežana izuzetno ponosna.

"Ispred nas je bio sudar, Vanja je zaustavio auto istrčao iz kola i pomagao povređenim ljudima i učinio da što pre budu prebačeni u Urgentni centar. Mene je odvezao na snimanje i odmah otišao do klinike da vidi kako su ljudi i da pomogne koliko može. Zaista sam ponosna na njega i njegovu profesionalnost", rekla je pevačica za Blic.

Vanja je svojevremeno ispričao kako je jednoj ženi spasio život na nesvakidašnji način. Naime, njega je u emisiju "Praktična žena" pozvala Nataša Pavlović kako bi govorio na temu zdravlja, a voditeljka je upitala i da li je neka od žena iz publike voljna da je ginekolog pregleda.

"Mislio sam da ćemo to obaviti posle emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled", počeo je priču ginekolog u emisiji ''Zvezde Granda Specijal''.

"Uradio sam pregled, i papa test kao što se inače i radi a zatim odneo pločice kod mene na kliniku i dao patlozima. Došla je doktorka Jelena Lazić, vrhunski patolog i pitala me gde sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno", rekao je Vanja.

 Izvor: Lepa&Srećna