Kada je Jelena Dokić nedavno otkrila da prolazi kroz izuzetno težak životni period, mnogi su naslućivali da bi razlog njene tuge mogao da bude rastanak od dugogodišnjeg partnera Tina Bikića.

"Prolazim kroz izuzetno težak period i velike promene, i potrebno mi je neko vreme da se oporavim, da ozdravim i prođem kroz proces izlečenja od ove traume. Znajte da vas mnogo volim i da sam vam zahvalna na podršci i ljubavi. Posebno hvala mojim prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim. Ne znam šta bih bez vas...", napisala je nekadašnja teniserka tada, a sada i potvrdila da su se rastali.

"Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući",  napisala je Jelena i dodala da bivšem želi sve najbolje.

"Poštujte moju privatnost, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Hvala mojoj porodici i svim onim koji su mi uputili telefonski poziv. Vaša dobrota mi mnogo znači. Volim vas sve i vratiću se nadam se jača i na mnogo bolje mestu", bila je iskrena Jelena koja je isticala da joj je upravo Tim pomogao da prevaziđe teške životne momente kroz koje je prolazila.

 "Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam verovala da više nema izlaza, kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izlečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve", emotivne reči su koje je Jelena nekada upućivala svom dugogodišnjem partneru.

Životni krahovi odrazili su se na Jelenino zdravlje i izgled, pa je usled viška kilograma morala privremeno da se penzioniše 2014. godine.  U jednom trenutku imala je čak 120 kilograma, a uspela je da skine 53. 

Instagram/Jelena Dokic Jelena Dokić smršala 53 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna