Jelena Dokić ima život dostojan uzbudljivog romana. Važila je za pravo čudo od deteta i predviđali su joj blistavu karijeru u teniskom svetu. Ipak, brojni privatni problemi uticali su na to da Jelena nikada ne stane na tron. Loš odnos s ocem Damirom i brojna razočaranja uticali su i na Jelenino zdravlje ali i fizički izgled - u jednom trenutku imala je čak 120 kilograma.

Zbog svega je odlučila da se prevremeno penzioniše 2014. godine. O borbi s depresijom i anksioznošću govorila je javno, a da je sportski duh nikada nije napustio, pokazala je kada je uz pomoć jake volje, discipline i posebnog režima ishrane smšala čak 53 kilograma. Mnogima je bila insipracija i motiv da pokušaju isto. Ipak, Jelena ponovo prolazi kroz težak period, o čemu je obavestila svoje obožavaoce.

"Sigurno ste primetili da sam odsutna. Veoma cenim što brinete za mene i pitate se da li je sve u redu. Prolazim kroz izuzetno težak period i velike promene, i potrebno mi je neko vreme da se oporavim, da ozdravim i prođem kroz proces izlečenja od ove traume. Znajte da vas mnogo volim i da sam vam zahvalna na podršci i ljubavi. Posebno hvala mojim prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim. Ne znam šta bih bez vas...", napisala je Jelena i naglasila da je sigurna da će u njenom životu ponovo biti lepih dana.

"Vratiću se, snažnija nego ikad, iako to sada možda ne izgleda tako. Ali, vratiću se. Znam da će sunce ponovo zasijati. Hvala vam na razumevanju. Želim vam srećan Božić!", napisala je nekadašnja teniserka ali nije želela da otkrije o kojim se problemima radi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna