Legendarna pevačica Lepa Lukić obeležila je 82. rođendan u društvu članova porodice. Dok joj je majka bila živa, imale su običaj da taj dan provedu zajedno, pa joj ona sada posebno nedostaje. Kako kaže, niko od kolega sa estrade se nije setio da joj čestita, a ona nema nikavih želja.

"Niko od kolega mi nije čestitao rođendan, niko me nije zvao s estrade. Tu su mi moji fanovi iz Osijeka, oni vode moj fan-klub, svake godine dolaze, tu je moja snajka. Nisam imala nikakve želje, ja ne slavim rođendan. Ranije sam ih vodila na ručak u neki restoran, a ove godine smo kod mene u stanu. Spremili smo sarme, pečenje. Ja sam pravila supu, a snajka pečenje i sarmu", rekla je za "Republiku" pevačica  koja je od obožavalaca dobila poklon - kolaž sa njenim fotografijama.

"Ne bih ni znala kakve slike imam, ne bih znala da sam se slikala da mi oni ne donesu ovako. Da nemam fanove, ne bih znala da sam Lepa Lukić. Ja sam rođendan slavila u mladosti, sada ga samo obeležim. Kada mi je majka bila živa, imale smo tradiciju da negde odemo ona i ja same. Nedostaje mi ona kada dođe ovaj dan. Mislim da ću i, kada umrem, da žalim za majkom", rekla je Lepa.

Lepa Lukić se nakon majčine smrti povukla iz javnosti, neko vreme nije želela da peva i više puta je isticala da njena majka ne bi želela da ona nosi crninu, kao i da se plašila da će je zbog žalosti ljudi zaboraviti. Kako je pevačica isticala, majka Milosija je želela da joj na sahranu dovede muzičare, dok je ona odlučila da to bude po srpskim običajima.

"Majku ne mogu nikad preboleti. Ja sam izlila suza i suza, došla je Hitna pomoć kada je ona umrla. Sliku njenu nosim u telefonu, sama se u kući rasplačem, kukam iz glasa, to da izađe iz mene. Brat je bio pet godina stariji, ja oca ne pamtim, a ličim na njega. Kada sam zaradila prve pare, majci sam kupila suknju, bila sam iz siromašne porodice. Ja je pitam što se udala za siromaha, a ona kaže da je bio lep i da se lepo podšišao. Govorila je da mi nismo siroti u duši", rekla je pevačica svojevremeno za emisiju "Sceniranje" na Kurir TV.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna