Harizmatični glumac i voditelj Dragan Marinković Maca već gotovo šest godina u braku je s Jovanom i priželjkuje da još jednom postane otac i da u porodicu stigne pojačanje. On iz prethodnih brakova ima dva sina, Fjodora Simeona i Lava, i smatra da je idealan trenutak da oni dobiju brata ili sestru.

"Svake godine mi je želja beba. Deca su mi odrasla i voleo bih da ljuljam bebu. Jovana želi da se ostvari kao majka, sjajna je sa decom i oni je vole. Ko zna zašto su dobre te neke ružne stvari koje su se izdešavale. Biće kako će biti, ali voleo bih svakako da menjam pelene i to odmah u 2022. godini. Nikada nije dovoljno dece", rekao je za "Blic" Maca, čija supruga je izgubila trojke u ranim nedeljama trudnoće što ih je potpuno slomilo ali nisu odustali od potomstva.

"Izašao sam u javnost sa tim iz samo jednog razloga - zato što je to pošast. Kada nam se to desilo, saznao sam da sijaset ljudi oko mene prolazi kroz isto. Ako je već tako, ako pričamo o beloj kugi, hajde da uradimo nešto, jer problem očigledno postoji. Šta je uzrok ne znam, živimo u turbulentnim vremenima, ali je strašno. Znam kako utiče na čoveka, kako je uticalo na mene, a pogotovo na Jovanu. Ne dao Bog nikome tu vrstu iskustva. Nama muškarcima je teško, ali ne možemo ni da zamislimo kako je ženi koja kroz to prolazi. Pogotovo onima koje više puta to dožive, a ima ih mnogo. Zato i ovim putem apelujem na ljude koji treba time da se bave, da ne bude samo mrtvo slovo na papiru ili uzalud izgovorena reč", ispričao je svojevremeno za Hello" Maca kada je objasnio zašto je odustao od usvajanja.

"Smisao života su reprodukcija i putovanja. To je najosnovnije. Zato bi svi koji nemaju decu trebalo da ih usvoje. Pre nekoliko godina želeo sam da usvojim ćerkicu. Njih dvojica znali su za to. Pitao sam ih da li bi voleli da imaju i jednu seku, i pristali su. Međutim, kada sam saznao da više od 10.000 porodica čeka na usvajanje, odustao sam. Ostvaren sam kao roditelj i ne želim nekome ko nije da uskratim tu sreću. Povukao sam se i objasnio sinovima kako stoje stvari", bio je iskren Maca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna