Danijela Martinović i Petar Grašo kroz život su jedno uz drugo koračali pune 24 godine i činilo se da njihovu ljubav ništa ne može da uzdrma. Bili su nesvakidašnji par, a javnosti posebno zanimljivi što za dve i po decenije ljubavi nisu stali pred oltar. Danijela je na ovu temu svojevremeno ispričala:

"Mislim da je to kliše, fioka u koju nekako svi pokušavaju da te uguraju, teško mi je da govorim o tome, mi smo već godinama u vezi. Samo živimo svoju ljubav i želimo da je držimo dalje od medija i javnosti. Čim obučem nešto belo, mediji to proglase venčanicom. Nekad me je to živciralo, ali sada već znam od koga i šta mogu da očekujem, pa sam spremna kao GSS. Zapravo, stvar je vrlo jednostavna, nećemo se venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to kod mene izaziva klaustrofobiju, sve drugo je lepo i slobodno. Oduvek sam volela da budem hrabra i drugačija, da se ne uklapam u standarde. Raduje me što sam sama sebi verna", rekla je pevačica koja je sada ispričala kakav je osećaj biti slobodan nakon 24 godine veze.

"Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. Sloboda je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači biti veran sebi. Kako bi rekao Džiboni: 'U svemu sada mogu naći nešto lepo i reći živote, dobar ti dan'. Kad sam se okrenula preko ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari koje se ni u snu nisam usudila da zamislim i sanjam za sebe", rekla je u emisiji "IN Magazin".

Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić postaju roditelji i, kako prenose hrvatski mediji, presrećni su, a ovo je prva poruka koju je Danijela objavila nakon tog saznanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna