Potvrđena je vest da Petar Grašo i Hana Huljić za nekoliko meseci postaju roditelji

"Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao to znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju",  rekla je Martina Podgorski PR Petra Graša.

Porodice i prijatelje vest je obradovala, a neke iznenadila jer je Petar Grašo pre nego što je započeo vezu s Hanom bio čak 24 godine u ljubavi s koleginicom Danijelom Martinović. Ona se sada prvi put oglasila porukom i pokazala da je jaka.

"Kakav bi to svet bio da su neki veliki ljudi kroz istoriju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im aplaudira. A istoriju su menjali pojedinci ne grupe, ne čopori...", glasi Danijelina poruka na Instagramu.

Inače, plavokosa pevačica nikada nije krila da je majčinstvo za nju teška tema.

"Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine", pričala je Danijela za Jutarnji, pre nekoliko godina, prenosi "Story.hr". Ona je tada priznala da od majčinstva nije odustala.

"Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi", rekla je Danijela.

Youtube/Printscreeen/Peggica, Youtube/Printscreen/Cvita5 Danijela Martinović i Petar Grašo raskinuli posle 24 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna