Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reči utehe i ohrabrenja

MOĆNA, ISKRENA I TAKO ISTINITA PORUKA: Bojanine reči gađaju pravo u metu, svaka majka treba da ih čuje!

Biti "samo" mama zaslužuje veliki aplauz.

Izvor: Instagram/bojanabarovic

Supruga pevača Nikole Rokvića, manekenka Bojana Barović koja je među prvima u Srbiji rušila tabue u vezi sa dojenjem u javnosti, uputila je putem društvenih mreža snažnu i inspirativnu poruku svim majkama.

Svesna svih izazova sa kojima se roditelji, a posebno mame svakodnevno susreću, večito sumnjajući da "ne rade dobar posao", ne vaspitavaju decu na najbolji način, ne stižu da im pruže dovoljno ljubavi i pažnje i zato osećaju krivicu, Bojana je želela da ih sve ohrabri. Da im poruči da, zapravo, rade "nenormalno dobar posao", čak i kada u krevet odu u suzama, iscrpljene i bespomoćne... 

Možda će vas zanimati

Bojana i Nikola, koji imaju dvoje dece - ćerku Leonu i sina Simeona, važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a ovo je njena poruka:

"Uradite nešto za sebe, makar sitnicu... Kupite sebi cveće, potapšite se po ramenu, ponekad to neće niko drugi do nas samih! Jer ako ste 'samo' mame, to je već dovoljno da vam svima, a i sebi, dam jedan veliki aplauz! I ne, ne morate biti 'zaposlena mama', o tome ćemo neki drugi put, dovoljno je samo da ste sa decom i imate taj najteži posao. Da, najlepši jeste, ali i najteži... Imala sam bezbroj snimanja u životu koja su trajala zauvek i gde smo spavali po stolicama na setu, ali to se završi! Dođe taj vikend, ta pauza, taj odmor kog baš i nema u životu mame. Zato, i kada mislite da ne radite dobro, i kada zaspite plačući jer ste taj dan i previše vikali na decu, znajte da radite nenormalno dobar posao", poručuje Bojana. 

 Da li se i vi slažete sa Bojanom? Mi mislimo da sve mame zaslužuju apaluz, a vi?

Pročitajte i ovo

  Izvor: Lepa&Srećna

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...