Bojana Barović potpuno je posvećna deci, ćerki Leoni i sinu Simeonu. Manekenka je poznata po tome što nastoji da se izbori za prava majki i beba, pa je tako sina dok je bio beba dojila u programu uživo.

Bojana takođe otvoreno govori o mnogim stvarima koje bi roditelji često prećutali. Tako je i sada, kada je je iznenada ostala sama na moru sa sinom i ćerkom, jer je njen suprug pevač Nikola Rokvić zbog posla morao da ih napusti, priznala da se uprkos uživanju, odmor pretvorio u zamor.

"Sticajem okolnosti tj.tatinog posla, ostali smo na našem mini odmoru sami na troje.. U kućnoj atmosferi je to normalno ali u hotelskoj koja ima mnogo sadržaja baš i nije, te se ovaj odmor pretvorio u zamor. Da li se i vi mame usuđujete kao ja da krećete na put same sa istim ili sličnim sadržajima, ili sam ja razmažena? U svakom slučaju u skorije vreme nećemo ponavljati ovaj performans", bila je iskrena Bojana, a na njeno pitanje dobila je brojne odgovore.

Mame su je uglavnom podržale u tome da nije lako biti sam sa decom na odmoru, ali bilo je i onih koje to smatraju potpuno normalnom pojavom.

 Izvor: Lepa&Srećna