Najbolji teniser sveta Novak Đoković prethodni period iskoristio je kako bi proveo kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Zna se da mu najviše prija da bude sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, te da je novogodišnje praznike proveo u porodičnoj atmosferi.

Sada, nakon brojnih spekulacija oko toga da li će Novak braniti titulu u Australiji, naš najbolji teniser danas se oglasio na Instagramu i najavio svoj odlazak na takmičenje. Ipak, u svom maniru istakao je koliko mu je pauza prijala, te koliko je uživao u vremenu koje je proveo sa svojom porodicom.

“Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti.

Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna