Princ Hari i Megan Markl nisu želeli da žive pod okriljem najmoćnije porodice sveta, pa su raskošni život u Ujedinjenom Kraljevstvu zamenili za manje glamurzan u Kaliforiniji. Tamo imaju mir i smatraju da je okruženje zdravije za odrastanje njihove dvoje dece, sina Arčija i ćerke Lilibet. Zato su sina, koji je u maju napunio dve godine, upisali u vrtić popularan među porodicama koje pripadaju srednjoj klasi.

U vrtiću uče i španski jezik, muziku, ples, glumi, ali i informatiku, a imaju i neke, ne tako tradicionalne, 'predmete'poput emocionalne pismenosti i ljubaznog odnosa s ljudima. Kako se Megan i Hari zaista ponašaju otkrio je roditelj jednog deteta uz grupe koju pohađa Arči.

"Hari često dovodi Arčija u školu i dolazi po njega. Mislim da je jako dobar tata. Svi roditelji se normalo ponašaju u društvu Harija i Megan, niko ne pravi famu oko njih.. A što se druge dece tiče, Arči je jedan od njih. Ne znaju da mu je tata član kraljevske porodice i verovatno im to ne bi ni bilo važno", rekao je on za britanske medije i istakao da su deca podeljena u malim grupama i da vode računa  o očuvanju životne sredine.

Megan i Hari u junu 2021. godine postali su roditelji po drugi put. U njihovu porodicu stigla je ćerka koju su nazvali Lilibet, a roditeljske obaveze dele ravnopravno.

"On nema nikakvih problema da menja pelene i ustaje usred noći kada Lili plače", rekao je izvor za američke medije o princu Hariju koji je posebno posvećen svojoj naslednici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna