Astrolog Debi Frank je izučavao numerološke i astrološke prognoze male Lilibet Diane, pa je objasnio kakva će ona biti kada poraste. Ova žena je bila lični astrolog princeze Dajane od kada su se upoznale, davne 1989. godine, pa sve do njene smrti, ostale su dobre prijateljice, a sada je poznata astrološkinja istražila kako će izgledati život malene Lilibet Diane.

Jedan Blizanac je umro, ali se rodio novi

Pokojni princ Filip je pripadao znaku Blizanci, a sada je Megan Markl na svet donela novog ženskog Blizanca, koji je naslednik velike kraljevske porodice.

Blizanci su po svojoj prirodi veoma razigrani znaci, spremni za komunikaciju, saradnju i druženje u svakom trenutku. Malena Lilibet će baš takva i da bude, a to će posebno doći do izražaja kada je u pitanju odnos sa malenim Arčijem. Poznata astrološkinja ukazuje da će ona šefovati svom bratu i da će biti pravi lider.

S obzirom da je Lilibet Diana rođena kada je Mesec bio u Ovnu, to šalje poruku da će beba u životu znati šta hoće, da će imati osećajnu dušu i bogatu maštu. Najmlađa članica kraljevske porodice će ostaviti veliki pečat u životu, njeno Sunce je blizu planete sudbine na severnom čvoru, što znači da je ona rođena sa razlogom i da je cilj njenog postojanja jasan,

Poznata astrološkinja tvrdi da cela kraljevska porodica ima slične horoskopske znake i da se oni ponavljaju iz generacije u generaciju.

Izvor: Lepa&Srećna