Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je početkom ove godine objavila drugu trudnoću, u kojoj trenutno uživa sa svojom porodicom. Ipak, ono što joj zadaje komplikacije jesu velike mučnine koje oseća.

"Megan skoro uopšte ne spava, ima užasne mučnine i zbog svega toga je morala da otkaže skoro sve obaveze. Ovu drugu trudnoću mnogo teže podnosi", objasnio je izvor za "InTouch Weekly".

Bivša glumica Megan Markl sa princem Harijem ima sina Arčija, koji ima dve godine. Par je krajem prošle godine imao tragičnu situaciju kada je Megan Markl doživela pobačaj. Nakon teškog perioda par je ponovo pokušao da se ostvari kao roditelj i početkom godine, 14. februara su objavili drugu trudnoću.

Par trenutno živi u Kaliforniji, nakon što su napustili kraljevski dom i iz Velike Britanije, otišli su u Ameriku. Ta odluka je odjeknula svetom i veoma zasmetala kraljevskoj porodici. 

U Americi svaki tenutak provode zajedno sa malenim Arčijem i uživaju u svakom trenutku zajedno.

"Odlaze u šetnje zajedno, idu na plažu... Arči obožava kupanje pa je često u bazenu. Hari jedva čeka da ga nauči da pliva. Arči je nestrpljiv i želi da što pre upouna sestricu i obožava da drži ručice na maminom stomaku. Veoma je brižan i zreo za svoje godine", ispričao je izvor blizak paru.

Izvor: Lepa&Srećna