Vest o tragičnoj smrti Kike Đukić (21) je potresla celu Srbiju, a njena najbolja prijateljica Laura Tešanović je objavila i poruke koje ukazuju da bi posredi moglo biti samoubistvo.

Kika je bila popularna zvezda Jutjuba, koju je na ovoj društvenoj mreži pratilo čak 700.000 obožavalaca. Međutim, najnovija  Laurina poruka pokazuje da se Kika, uprkos svemu tome, verovatno osećala usamljena

"Nemoj nikada da se osećate kao da ste sami, svi se borimo sa svojim demonima", napisala je Laura. "Bitno je da pričate sa nekim. Ja vas volim, neko vas voli.

Ne mogu da odgovorim na sve poruke i dalje ne mogu da se saberem i pomirim sa činjenicom da neko koga sam volela neće mi više biti tu... Sve što mogu da kažem Kikinim fanovima je da vas je volela najviše na svetu", napisala je Laura.

Neki od komentara na društvenim mrežama ukazuju da mlada jutjuberka nije mogla da podnese pritisak komentara pratilaca među kojima je bilo i takozvanih hejtera (hate, na engleskom, mržnja). Oni su joj poručivali kako joj žele "sve najgore", "da umre" i "da se razboli".

Prema pisanju njenog kolege, Luke Krivokapića, Kika se zbog pritiska odlučila i na estetske operacije, ali se posle njih promenila "ne samo fizički već i psihički".

Na telefonski broj 011/7777-000 mogu se javiti oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica, a sa njima će razgovarati stručnjaci iz oblasti mentalnog zdravlja - psihijatri, psiholozi, socijalni radnici - u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. To je nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Izvor: Lepa&Srećna