Potresna poruka Nataše Đukić Veličković na Instagramu potvrdila je prve vesti - njena ćerka Kika Đukić je preminula, a neke od poruka Kikine prijateljice nagoveštavaju da je reč o samoubistvu.

Mlada zvezda Jutjuba imala je samo 21 godinu, a već je bila izuzetno popularna na društvenim mrežama. Naime, ona je počela da gradi karijeru 2015. godine, igrajući popularnu igricu, a sada njen nalog prati čak 700 hiljada obožavalaca.  

Vest o tragičnoj smrti je prva objavila njena drugarica Laura, opraštajući se od nje. Ona je dala sledeće obaveštenje: "Na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru". Ona je objavila i brojeve telefona za prevenciju suicida.

Majka je potvrdila tužnu vest o smrti, ali nije još ništa objavila o uzroku. Ona je na Instagramu objavila Kristininu sliku uz opis:

"Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu ću vas obavestiti", napisala je Nataša.

Instagram / natadjukic_, Instagram / laura.992 Tužna vest!

Na telefonski broj 011/7777-000 mogu se javiti oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica, a sa njima će razgovarati stručnjaci iz oblasti mentalnog zdravlja - psihijatri, psiholozi, socijalni radnici - u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. To je nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Izvor: Lepa&Srećna