Zvezda TikToka Dazarija Šafer Di (18) izvršila je juče samoubistvo, a majka i otac su se oglasili porukama na društvenim mrežama

"Toliko je bila srećna, toliko se radovala kad dođem kući", rekao je njen otac, "da nisam mogao da primetim da krije od mene stres i misli o samoubistvu. Sve smo to mogli da prebrodimo."

Dženifer, očajna majka mlade influenserke, i dalje ne može da veruje šta se dogodilo. "Srce mi je slomljeno, volela bih da sad samo čekam da mi kažeš kako je sve to samo šala. Ali nije", napisala je. "Volela bih da sam mogla ja da umrem umesto tebe. Počivaj u miru, moj anđele".

Ova mlada devojka imala je 1,4 miliona pratilaca a pod nazivom "poslednja objava" snimila je sebe kako igra i peva. Pre toga se doterala, lepo našminkala i napravila lokne. To je i napisala u poruci na snimku: "Spamujem vas jer sam se našminkala i sredila kosu", napisala je.

samoubistvo tiktok
Instagram / dazhariaa 

Mnogi njeni pratioci nisu mogli da primete da je nesrećna, ali oni koji su je duže pratili sećaju se da je u odnosu sa majkom bilo dosta problema.

To potvrđuje i Dženifer, sledećim rečima: "Mnogi sad pričaju o onom što je bilo ružno, ali nikad ne pričaju o našim lepim trenucima". Po svedočenjima pratilaca na društvenim mrežama, mlada Di, inače iz Luizijane u Americi, prvi put je upoznala svog oca tek pre godinu dana, a majka je imala problem sa drogom. Očinstvo je dokazano DNK testom.

Izvor: Lepa&Srećna