Poznata influenserka iz Nemačke Josi Maria preminula je u 24. godini života usled zdravstvenih problema koji su joj zaustavili rad srca. Josi se godinama borila sa anoreksijom ali telo nije izdržalo dok je boravila na Gran Kanariji sa prijateljima.

Samo nekoliko dana nakon što je rekla da se boji smrti, umrla je na rukama svoje drugarice, piše britanski „The Sun“. Svoje brige podelila je sa pratiocima na Instagram profilu. "Ne želim da budem jedna od deset osoba koje preminu od anoreksije. Anoreksija se ne odnosi samo na fizički izgled, ona je u glavi. Ne radi se uvek samo o tome da želite da budete mršavi, ima mnogo više problema."

Neutešni pratioci i prijatelji podelili su svoju tugu u oproštajnim porukama na njenom Instagram profilu, koji prati 140.000 ljudi. Najtužnija poruka od koje se svima srce steglo bila je od njene majke: "Srce me beskrajno boli. Dan pre držala sam te u rukama, draga Josi, išle smo u kupovinu i radovale se Božiću i tvom odmoru. Sledeće noći mirno si zaspala u rukama svoje prijateljice. Tvoje malo srce samo je prestalo da kuca."

 Izvor: Lepa&Srećna