Vest da je Bojana Rodić, devojka Mirka Šijana, trudna obradovala je sve članove i jedne i druge porodice. Mirkova mama, popularna pevačica Goca  Božinovska danima je prepričavala kako su joj sin i snaja saopštili vesti i bila u odličnom raspoloženju.

Mediji prenose da se dvoje mladih već polako pripremaju za veliki dan, a kako se saznaje, porođaj će koštati 4.000 evra. Naime, ona će se poroditi u privatnoj klinici u centru Beograda, istoj  u kojoj se porodila njena sestra Bogdana. Bojana će imati zaseban apartman, a da li će Mirko prisustvovati porođaju još uvek nije poznato.

Najsrećnija zbog vesti o unučetu ipak je, reklo bi se, baka Danijela. Ona kaže da su Bojana i Mirko venčanje planirali i pre nego što je Bojana porodici saopštila radosne vesti.

- Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - istakla je Danijela, koja je oduševljena budućim zetom, preneo je Kurir.

Izvor: Lepa&Srećna