Katarina Grujić i Marko Gobeljić verili su se nakon godinu dana zabavljanja i uživanja u harmoničnoj ljubavi. Popularna pevačica je pre izvesnog vremena napustila svoj luksuzni dom i preselila se u njegov stan, a kako nije bilo nastupa duže od godinu dana, oni su bili skoro nerazdvojni.

U romantičnoj atmosferi, sa najdražim ljudima koji su ih dočekali uz upaljene baklje i povike ohrabrenja, fudbaler je klekao pred pevačicu s prstenom u ruci. Nasmejana i iznenađena, Kaća se prvo uhvatila za glavu i bila toliko zbunjena da su drugarice počele da joj dovikuju "reci DA, Katarina".

Društvo se okupilo na istom mestu gde je Kaća pre nekoliko dana proslavila 29. rođendan. Uoči same proslave, sve novinare je već zanimalo da li se - uoči "velikog" 30. rođendana - oseća spremnom i priželjkuje brak.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić
Instagram / katarinagrujic.doll 

"Kao i svaka devojka u lepoj vezi, naravno da razmišljam o venčanju, ali ne volim ništa detaljno da planiram", kaže Kaća. "Više volim da se stvari odvijaju spontano, a u mojim snovima ima od svega pomalo."

Pevačici je izuzetno prijalo što je godinu dana provela nerazdvojna od Marka. "Ljubav je pokretač svega, to je razlog što uvek imam osmeh na licu." Iza nje je ostao i težak period kada je imala dosta problema sa zdravljem, a sada ističe da se odlično oseća i da joj je linija lepša nego ikad. 

Katarina Grujić i Marko Gobeljić
Instagram / gobeljamg7 

Kako će izgledati venčanje? Za sada je poznato samo da će srećna mlada za svoj veliki dan popiti jednu čašicu šampanjca!

Izvor: Lepa&Srećna