O svadbi Katarine Grujić se pričalo nedeljama, a najviše od trenutka kad je popularna pevačica prihvatila bračnu ponudu fudbalera Marka Grujića.

Pošto je i sama veridba bila atraktivna, uz vatromet kraj glamuroznog bazena zajedničkih prijatelja, nagađalo se da će venčanje prevazići sve što smo videli do sad. Zato je sve iznenadila vest da se mladi par odlučio za tajnu ceremoniju, skrivenu od svih. 

Po pisanju medija, bilo je pozvano tek pedesetak gostiju, a svima su skrenuli pažnju da ne vade mobilne telefone jer slikanja neće biti. Intimno veselje je organizovano na lepom salašu Nataše Bekvalac, a mlada nije želela da obuče venčanicu već je nosila atraktivnu haljinu sa cvetnim dezenom.

Naravno, sve sad interesuje koliko je ovo veselje koštalo, jer će pevačica i fudbaler tek napraviti veliku svadbu kad sve muke korona virusa budu iza nas. Nagađa se da sad nisu potrošili više od 2000 evra, koliko koštaju prostor i posluženje. Da sve bude još simpatičnije, ni muzika ih nije koštala jer su pevali prijatelji, a goste je najviše zabavljala Andreana Čekić, mladina drugarica i, od sad, i kuma. 

Najviše su, pišu mediji, dali za burme jedne poznate juvelirske kuće, jer su bile skuplje od svih troškova svadbe ukupno. Da je sve bilo organizovano u tajnosti svedoče i Kaćine komšije za 24.sedam, jer kažu da nije bilo ni trubača ni običaja izvođenja mlade, već su mladenci otišli iz kuće tiho, kao i bilo kog drugog dana.

Kurir Prsten na ruci Katarine Grujić - venčanje je bilo tajno.

Izvor: Lepa&Srećna