Katarina Grujić je nekoliko meseci prikrivala da je u drugom stanju, ali sada je ponosno istakla svoj trudnički stomačić.

Povod je bila humanitarna akcija kojoj se pevačica rado odazvala, a za ovo fotografisanje je odabrala usku sivu haljinu bez rukava. Na podignutom struku je i crni tanki kaiščić koji dodatno ističe trudničku figuru. Mora se primetiti da zgodna pevačica održava vitku liniju uprkos trudnoći.

Pevačica je već objasnila da je neko vreme krila trudnoću, ne samo zato što je to pitanje lične prirode koju par želi da zadrži u tajnosti, već i zbog običaja koji nalažu da se sačeka dok se ne obave svi testovi i ne bude sigurno da je sa budućom bebom sve u redu. 

Kako je zbog pandemije korona virusa, odložena i glamurozna svadba sa njenim izabranikom Markom Gobeljićem, mladenci su se odlučili za intimno venčanje ali se selidba mladog bračnog para već planira.

Oni su izabrali novu nekretninu u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, piše Alo.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić
Instagram / katarinagrujic.doll 

Stan je koštao 400.000 evra. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, dečje sobe, a ima i posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kaća i Marko su kupili i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil. 

Najveća pažnja posvećena je sobi za buduću mezimicu, jer je potvrđeno da Kaća nosi ćerku, a i ime je već odabrano pa će se princeza zvati Katja.

ATA / Antonio Ahel Visoka, zgodna i uvek maksimalno doterana!

Izvor: Lepa&Srećna