Pevačica Katarina Grujić ne može dan da zamisli bez svoje porodice za koju je mnogo vezana. Pošto je često odsutna od kuće zbog prirode posla, zvezda "Granda" raduje se slobodnim danima, koje najčešće provodi sa majkom Biljanom, ocem Milićem, sestrom Bojanom i sestrićem, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ ŽIVI ŠAKIRA: zavirite u kuću iz snova sa bazenom i predivnom baštom (FOTO)

U luksuznoj porodičnoj kući sa bazenom, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, pevačica ima svoj zaseban stan, u kojem poseduje sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom uksus, pa najčešće u njemu i boravi.

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a predhodno smo živeli u stanu. Rođenda sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se t najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači- Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: " Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - kaže Kaća i dodaje da je eksrept u kulinarstvu.

- Moja mama je zadužena za taj deo, ali meni nikada nije problem da i ja užem u kuhinju i spremim nešto. Volim to, kao i da iznenađujem svoju porodicu ukusnim specijalitetima, a pogotovo sestrića. Kada sam slobodna, gledam da što više vremena provodim sa sestrićem i da se što više igram sa njim. Sad je najslađi. Sve će mi to nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući - kaže pevačica, koja će se do kraja godine useliti u svoj novi prostor.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i još slika iz kuće Katarine Grujić!


PageBreak

- Stan je u procesu sređivanja i lagano završavam sve oko njega. Došlo je vreme da se osamostalim- iskrena je Kaća koja je nedavno organizovala promociju svog prvog albuma.

Drago mi je kada slušam komentare kako je moj album već ostavio pečat na estradi i što su svi oduševljeni. Na promociji je bilo oko 200 ljudi. Svi prijatelji i kolege su me maksimalno ispoštovali, što je meni izuzetno drago. Potrudila sam se da sve vude na nivou - kaže Katarina i dodaje da nije mogla ni da sanja o ovakvom uspehu koji je postigla.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI DETALJI I USPOMENE U KUĆI LEPE BRENE: pogledajte kako je pevačica uredila porodični dom (FOTO)

- Kao mala želela sam da se bavim muzikom, to sam i ostvarila, ali ovakav uspeh nisam očekivala - završava pevačica.

Kliknite OVDE da listate slike kuće Katarine Grujić!