Katarina Grujić i Marko Gobeljić su odlučili da konačno podele utiske sa venčanja koje se odigralo skriveno od očiju javnosti.

Da podsetimo, oni su rekli "da" jedno drugom na bajkovitom salašu Nataše Bekvalac, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži. Naime, zbog epidemije korona virusa, dvoje mladih je odlučilo da veliku svadbu, sa više stotina zvanica ipak odlože.

"Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće," rekla je Katarina za Story.

Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno. Poznato je da smo mi žene malo umešnije kada je reč o ukrašavanju i stilizovanju, stoga mi je Marko taj zadatak rado i u potpunosti prepustio. Želela sam prirodno cveće i zlatne detalje, pa je imanje bilo prekriveno belim ružama, dok su stolove krasili kristalni svećnjaci i detalji u zlatnoj boji. Zaista je sve bilo kao u nekakvom snu. Još uvek ne mogu sebi da dođem od uzbuđenja", rekla je.

"Andreana je jedna od mojih najbližih prijateljica i osoba od poverenja, ne znam ko bi bolje od nje obavljao tu funkciju. Ona i Markov kum Jovan bili su pravi tandem na svadbi. Što se poklona tiče, od Andreane sam dobila divan skupoceni prsten, a muzika je došla usputno", pričala je.

Katarina je otkrila i da su burme poručili iz Londona, da je nosila dve venčanice, ali i da je zadržala svoje prezime i dodala Markovo.

"Zaista sam imala sreće kada sam upoznala Marka. Divna je osoba, dobar čovek, privržen je porodici, patrijarhalan, veliki je džentlmen i ništa mu nije teško da uradi za mene, stoga jedva čekam da s njim, kao gospođa Grujić Gobeljić, iskrojim planove za budućnost. Želela bih da ova ljubav među nama nikada ne utihne i da zajedno, srećni dočekamo duboku starost. U potpunosti je shvatio moje razloge. Naime, karijeru sam počela kao Grujić, izgradila sam se kao pevačica pod tim prezimenom, stvorila hitove, okupila publiku pa ne bi bilo u redu da ga se tako lako odreknem. Uslov je bio samo da dodam njegovo i to sam i učinila", zaključila je.

Kurir Prsten na ruci Katarine Grujić - venčanje je bilo tajno.

Izvor: Lepa&Srećna / Story