Ruža Rupić je jedna od najpopularnijih mladih pevačica i influenserki - na Jutjubu i Instagramu je prate stotine hiljada obožavalac.

Njena jučerašnja objava je potresla mnoge koji nisu znali za nemili događaj koji joj se desio u detinjstvu.

"Pre 7 godina me je udario auto i to mi je najbolja stvar kada gledam 7 godina kasnije koja mi se desila u životu. Taj dan je promenio mene, gledanje na stvari na život, na sve. Pre 7 godina sam shvatila da je život kratak i da te danas ima, sutra nema i da ako nešto želiš u životu, treba da kreneš sad i odmah, jer sutra može da se desi da nemaš priliku za to. Zauvek ću da pamtim 1.12.2014. godine, jer da nije bilo tog dana, ne bi bilo ni svega ovoga što ja jesam danas", napisala je Ruža na svom Instagram nalogu.

Ruža je ranije za domaće medije govorila o detaljima nemilog događaja, otkrivši kroz šta je sve prošla nakon nezgode.

"Udario me auto jer sam pretrčavala ulicu. To je moja strašna greška i apelujem na sve da to nikako ne rade jer to može da vas košta života. Svi su me učili to ali ja nisam razmišljala, ja sam takva, dok ne udarim glavom u zid ne naučim! Ali vi nemojte tako, naučite iz mojih grešaka. Ja posle toga nikad to nisam uradila, opametila sam se. Sve u svemu, polomljena mi je bila ključna kost, nadlaktica i prvo rebro, dugo je trajao oporavak ali trudila sam se da se oporavim što pre. Nikada nisam pravila žrtvu od sebe nego sam verovala da mogu da se oporavim što pre, i tako je i bilo", rekla je Ruža tada za Alo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna