Aleksandra Prijović i Andreana Čekić su već godinama prijateljice, ali se u medijima pronela vest kako su se posvađale i to zbog majki - Branke i Sonje.

Navodno su uzrok bile prvo sitne ljubomore, a onda je, kažu, usledio konačni razlaz zbog muškarca o kojeg su se starije dame "otimale". Međutim, i popularna Prija i Andreana se svim silama trude da ove glasine opovrgnu. Prvo je Aleksandra to demantovala.

"Ma kakvi, to je budalaština. Mi se poznajemo 11 godina, družimo se, baš smo se pre nekoliko dana Andreana i ja videle, tako da ne da nema svađe, nego je to glupost obična", rekla je Prijovićka za 24.sedam. "Ni moja mama ni njena mama nisu u svađi, uopšte ne znam odakle je to", bila je odsečna.

U međuvremenu je i Andreana objavila demanti na Instagramu, napisavši: Nisam u svađi sa Aleksandrom Prijović niti su naše majke.

Andreana Čekić o svađi sa Aleksandrom Prijović
Instagram / andreanacekic 

Sada je čak objavila i novu sliku - na njoj je sa prijinom mamom Brankom, nasmejana, a uz nju je napisala: "Ovom slikom pobijamo svaku laž."

Međutim, fanovi i dalje zbijaju šale na njihov račun, pa im je jedna obožavateljka napisala "dok ne vidim  Sonju na slici, džaba vam".

Izvor: Lepa&Srećna