Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je često tema zbog redovnih odsustvovanja našeg glumca iz Srbije. Ivan, kao što je poznato, mnogo radi u dalekoj Rusiji, pa našu pevačicu svi pitaju kako ona i ćerkica Nina to podnose.

"Sve uz ljubav može, sve je rešivo, šta god da se desi, sve uz ljubav može da se reši. Što se tiče Ivanovog odlaska u Rusiju, nisu nikad bila neka predugačka razdvajanja, ali kad je morao da snima duže od dve-tri nedelje, pakovale smo se Nina i ja, išle smo tamo, nije strašno", rekla je Jelena u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Prema njenim rečima, ne bi mogla da tamo i živi, osim u slučaju kada bi Ivan morao da se trajno preseli. "Onda bih bez pogovora krenula", iskrena je pevačica, ali kaže da joj je ovde ipak lepše da živi. Ona je provela i deo jeseni u Moskvi za koju kaže da je divan grad, ali da je tamo sve ogromno, ne samo bulevari, već bukvalno sve.

Jedna od tajni njenog uspeha na privatnom i profesionalnom planu je i odrastanje, kako kaže, u porodici gde je majka vrlo nežna i glavna podrška, a tata je bio oličenje discipline, pa je s godinama popuštao.

"Napravili su dobar balans, vidim po svom putu i putu mog brata. Nežna sam kao majka, ali moraju da se znaju granice. Zdrave granice koje moramo da postavimo kako deci, tako i u poslu, prema kolegama", kaže Jelena.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Izvor: Lepa&Srećna