Aleksandra Prijović voli da kaže kako koleginice "ne mogu da joj oproste" što se udala za Filipa Živojinovića, Bobinog sina iz prvog braka.

“Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela", rekla je pevačica za IDJTV.

Prema njenim rečima, mnogi ne znaju da ona sve svoje pesme i spotove sama finansira, a istine radi, podsetila je i da Lepa Brena nije njena svekrva. "Meni je svekrva Filipova majka Zorica”, kaže popularna Prija. “Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek”, dodala je, naglasiviši da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.

Mnogima je ova izjava bila neobična, ali treba podsetiti da je vrlo sličnu stvar rekla i sama Brena kad se rodio Bobin prvi unuk - mali Aleksandar. Ona je, naime, naglasila da mu ona nije baba - "ja sam samo supruga dede", izjavila je tada folk zvezda. Ipak, to nije prepreka za snažne emocije, jer je poznato da je ona Filipa prihvatila kao svoje dete.

"To je jedna neopisiva sreća, ljubav, radost… Kada vidiš svoju decu sa njihovim detetom, to je posebna vrsta ljubavi, teško je opisati taj osećaj", rekla je za IDJTV. Pritom je pohvalila Aleksandru, rekavši da je ona "fantastična mama, ustala je odmah posle carskog reza, nije razmažena i vrlo je posvećena bebi." 

Izvor: Lepa&Srećna