Kada je pre dve godine objavio da se povlači iz javnog života, mnoge obožavateljke su se nadale da u toj odluci neće istrajati. Međutim, stariji sin Lepe Brene se nigde ne pojavljuje i potpuno je promenio imidž. 

"Voleo bih da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Bio sam potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti", rekao je on za medija tada.

Na javnim dešavanjima ga nema, a da li je s porodicom u kontaktu, konačno je otkrila supruga njegovog brata Filipa, Aleksandra Prijović.

"Stefan ne peva više i povukao se iz javnog života. Filip ga viđa više od mene. Sa svima iz porodice komunicira, nije više na Bežanijskoj kosi i to je problem što se uživo ne srećemo. Preselio se", rekla je pevačica.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna