Veliki broj kolega, prijatelja i poštovalaca okupili su se danas da odaju poslednju počast Milutinu Mrkonjiću, na Novom groblju u Beogradu, gde će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana. 

Ana Bekuta, njegova dugogodišnja partnerka, s tugom prima saučešće od svojih kolega, a tu su Gordana Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Milena Plavšić, urednica RTS Olivera Kovačević, voditelj Granda Siniša Medić, kao i brojni partijski drugovi popularnog Mrke. Sahrani prisustvuju i dva bivša predsednika, Boris Tadić i Toma Nikolić.

Kurir / Ana Paunković Uz brojne kolege i poštovaoce, uz njegov kovčeg je dugogodišnja partnerka Ana Bekuta.

Na prethodno održanoj komemoraciji u Narodnoj skupštini, govorio je slavni košarkaš Vlade Divac, koji je rekao: "Mrka je bio lojalan i kada je bio na vrhu i na dnu. Ono što je sigurno neizbežno, jeste da ćemo umreti, a kako smo živeli i koliko smo ljudi dotakli je jedina vrednost ovog života.

Pomagao je mnogima. Mrka je imao vrednosti koje prelaze sve granice, koje nam često pomute um", kroz suze je rekao Divac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna