Proslavljeni košarkaš Vlade Divac održao je govor na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću koja se održava u Domu Narodne skupštine.

On je na ovom tužnom skupu sedeo u prvom redu, uz porodicu Ane Bekute, a prisutnima je opisao ne samo vrline preminulog političara, već i otkrio poseban detalj iz svog porodičnog života. Naime, on je otkrio da upravo političaru duguje zahvalnost za to što je zajedno sa suprugom Snežanom usvojio ćerku Petru.

"Poštovana porodico, prijatelji našeg Mrke. Mrka je bio lojalan i kada je bio na vrhu i na dnu. Ono što je sigurno neizbežno, jeste da ćemo umreti, a kako smo živeli i koliko smo ljudi dotakli je jedina vrednost ovog života. Pomagao je mnogima. Mrka je imao vrednosti koje prelaze sve granice, koje nam često pomute um", kroz suze je rekao Divac. "Pomogao je mojoj porodici, zahvaljujući njemu smo usvojili ćerku. Nikada mu to porodica i ja nećemo zaboraviti.

To je bio Mrka, moja ljubav i moje porodice. Zahvalnost će imati u našim srcima, dok god postojimo ja i moja pokoljenja. Hvala ti, prijatelju, na svemu, moram sada da ti priznam da si za mnoge stvari bio u pravu, kada si mi govorio da sam mlad i glup, to ti sada priznajem, hvala ti na svemu. 

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, preminuo je 27. novembra u 79. godini. Nakon komemoracije, biće sahranjen na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. 

Kurir / Zorana Jevtić Ožalošćeni na skupu u Narodnoj skupštini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna