Milutin Mrkonjić je često pratio Anu Bekutu na mnoga njena gostovanja i nastupe, a još pre nekoliko meseci pevačica se pohvalila da je od njega dobila automobil.

Kako je tada rekla, želeo je da joj omogući da sama sebe vozi kad to poželi, kao i da joj se unuk Branko u tom pogledu nađe pri ruci. Upravo Bane, kako ga je popularni Mrka zvao, sada se preselio kod Ane kako bi joj u svemu pomogao i tešio.

Jedina Milutinova želja i molba Aninim unucima pred smrt bila je da babu ne ostavljaju samu i da na nju paze do kraja njenog života. Uz ovaj amanet, Milutin je prethodno kupio automobile i Sonji i Branku da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negde da je odvezu, dovezu… i da joj se nađu, piše Alo. Najvažnije mu je bilo da ona nikud ne ide sama i da je u svakom trenutku pored nje neko njen. U njene unuke je imao najviše poverenja jer je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole.

I Anin sin je bio izuzetno vezan za Mrkonjića, a posle njegove smrti objavio je dirljivu poruku na Fejbuku.

"Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću", napisao je Igor Polić na Fejsbuku. "A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava.

Izvor: Lepa&Srećna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!