Sahrana Milutina Mrkonjića održava se danas na Novom groblju, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta stigla je među prvima. 

U tužnoj povorci koja joj izjavljuje saučešće su i njene kolege sa estrade, Dragan Kojić Keba, koji je došao sa suprugom, Marko Rokvić koji je i sam nedavno sahranio oca, kao i Gordana Šaulić koja je bila na komemoraciji u Narodnoj skupštini ranije danas.

Od Mrkonjića se opraštaju i brojni političari, a danas je o njegovim zaslugama govorio i čuveni košarkaš Vlade Divac, koji je otvorio dušu i zahvalio mu se zbog nesvakidašnje pomoći. Naime, upravo je popularni Mrka, kako su ga prijatelji zvali, pomogao Divcu i njegovoj supruzi Ani pri usvajanju ćerke Petre.

Mrkonjić će počivati u Aleji zaslužnih građana, uprkos prvobitnoj vesti da je za sebe i suprugu Dašu kupio porodičnu grobnicu. 

Kurir / Ana Paunković Uz brojne kolege i poštovaoce, uz njegov kovčeg je dugogodišnja partnerka Ana Bekuta.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo 27. novembra, posle dugotrajnih srčanih tegoba. Lekari su pokušali dve hiruške intervencije, jednu ovog proleća, a drugu početkom jeseni, ali Mrkonjić nije uspeo da dobije ovu bitku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna