Milica Dabović je proživela teške trenutke sa svojim bivšim partnerom sa kojim ima i sina Stefana.

Uz razne prevare, zlostavljanja i laži o kojima je dosad pričala, košarkašica je sada otkrila da je i samo dete dobilo ime zbog jedne neistinite priče njegovog oca.

Naime, dok su bili u vezi i još bez dece, on joj je ispričao kako je imao brata Stefana koji je poginuo na Kosovu.

"Govorio mi je da želi decu, a za svog brata Stefana mi je kazao da je poginuo u ratu na Kosovu", rekla je Milica u emisiji "Preživeli". "Poverovala sam, kao i u sve što sam verovala da je istina. On je počeo da plače, onda sam i ja počela da plačem, rekla mu da ne brine... a onda mi je kazao: 'Molim te, ako ikada budemo imali sina, molim te da se zove Stefan' i onda sam ja sva tako jecajući rekla, nema problema, pa ako bude sin ne znam kako bih mu drugačije ime dala, daću mu ime Stefan."

"Godinu dana je prošlo, ja sam zatrudnela, posle pet meseci sam saznala da je muško. Upoznala sam njegove roditelje, koji su mi rekli da on nema brata Stefana, da taj čovek ne postoji, da on ima brata Darka, da nemaju trećeg brata".

Kako je kasnije saznala da je njen partner bio oženjen, njegova žena je rekla Milici da on psihički nije dobro.

"Njegova žena mi je rekla da on iz Palmotićeve ima papire, ali da njegova mama ima vezu i da ga štiti. On ima dijagnozu," ispričala je Milica Dabović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna