Rasprava o stanu Jovana Marića iz kojeg sin, po njegovoj priči, pokušava da ga izbaci, nikako ne jenjava. 

Da podsetimo, poznati psihijatar se prošle nedelje preko medija obratio sinu Mateji sa apelom da ga ne izbacuje iz stana premda je sud odlučio da mu on pripada. Naime, Marić je sinu prepisao stan još dok je bio beba od sedam meseci, ali se od njegove majke kasnije razveo i nisu imali nikakav kontakt. Mateja sada ima 20 godina i živi sa majkom Danijelom, Jovanovom bivšom ženom iz trećeg braka. 

U međuvremenu se oglasio i Matejin advokat Jolović koji tvrdi da je istina drugačija. Prema njegovim rečima, psihijatar je poništio ugovor o poklonu i u stanu sada živi Marićeva bivša žena iz drugog braka, Aleksandra. Po poslednjoj sudskoj odluci, naloženo je njeno iseljenje iz stana. 

Svemu tome nove informacije dodaje Joana, ćerka Aleksandre i Jovana Marića. "Kada se Mateja rodio, moji otac i majka su bili u braku", rekla je Joana za Informer. "Kada je stan kupljen, oni su takođe bili u braku i, samim tim, ta je nekretnina zajedničko vlasništvo, koje tata nije ni mogao nikome da poklanja. Njega je Danijela nagovorila da prepiše taj stan njihovom sinu, ali on nije smeo da prepisuje nešto što nije njegovo.

 Samim tim ceo taj ugovor je ništavan. Osnovni sud je to shvatio i presudio u tatinu korist, oni su se žalili i tada se dogodilo nešto neverovatno. Tata je bio na respiratoru u komi, a Viši sud i Apelacija su za samo 20 dana preinačili tu odluku", tvrdi Joana.

Izvor: Lepa&Srećna