Jovan Marić se razveo od supruge Danijele pre deset godina, a njihovom sinu Matiji je preneo u vlasništvo svoj stan. Poznati srpski psihijatar se odlučio na ovaj potez još dok je dete imalo samo sedam meseci.

Sada je otkrio da ga nije video čak sedam godina i da Matija pokušava da ga izbaci iz stana.

"Ja bih želeo javno da pozovem svoga sina koji živi sa svojom majkom, koga nisam video sedam godina pokušava da me izbaci iz stana koji sam i njemu poklonio kada je on imao sedam meseci", rekao je Marić gostujući u "Novom vikend jutru" na TV Pink.

"Ja ga sada javno pozivam da ostanem u tom stanu do smrti i da dođe u taj stan da porazgovaramo", rekao je dr Marić.

Podsetimo, dr Marić je sa Danijelom bio u braku deset godina, a upoznali su se na Medicinskom fakultetu gde je on bio profesor a ona studentkinja. Trideset godina razlike nije bila prepreka da među njima plane ljubav, a ona ga je pratila i u Južnoafričku republiku gde je svojevremeno bio ambasador. Pre toga je radila kao njegov  asistent na fakultetu.

Dr Marić je predavao Medicinsku etiku i Psihijatriju na Medicinskom fakultetu, dok je na Pravnom fakultetu u Beogradu je predavao Pravnu medicinu.  On je pre Danijele imao dva braka i iz svakog ima po jednu ćerku.

Izvor: Lepa&Srećna