Verica Rakočević je, pre nekoliko godina, napustila centar grada i odlučila za život u prirodi.

Sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem uživa u kući na Avali, sa prostranom baštom ali i prelepom terasom gde gaji ruže i mnoge druge biljke. Sada se pohvalila i nežnom krasulom, omiljenom sukulentom u našem narodu. Kreatorka je iznenađena kako je rano procvetala, a podelila je i divnu sliku lepe biljke.

"Procvetala mi je krasulja, ranije nego obično a retko cveta. Rekoše mi, cveta kod dobrih ljudi sa empatijom i pozitivnom energijom.

Ta rano procvetala krasulja a i divni ljudi, pre svega žene (njima se uglavnom ovde obraćam) inspirisali su me je da krenem, pored mode, da se na profilu bavim i nekim životnim stavovima koje mi je donelo iskustvo u ovim godinama", najavila je kreatorka.

Nema nameru, kako kaže da bude "nikakav lajf kouč" već samo da podeli razmišljanja na neke zivotne teme. "Modom se svakako bavi kome se dopadne a ima para tako da su moje iluzije na tu temu odlepršale", napisala je Verica. Njeni pratioci su oduševljeni i slikom i rečima, a jedna obožavateljka je prokomentarisala da krasula "cveta od ljubavi i dobre energije."

Izvor: Lepa&Srećna