Osim što je njegovo zdravstveno stanje veoma loše, dvadesetogodišnji sin Mateja želi da oca izbaci iz stana od 120 kvadrata, koji mu je  prepisao još kad je bio beba od samo sedam meseci. 

Jovan Marić kaže da sina nije video sedam godina i da zapravo i ne zna kako on izgleda. Za to krivi upravo Danijelu Tiosavljević koja je bila njegova četvrta supruga. Oni su se upoznali na Medicinskom fakultetu gde je Marić radio kao profesor, a na kojem je studirala Danijela.

"Kad sam je video, bila je šarmantna lepotica koja je svojim stavovima odudarala od generacije. Odmah sam poželeo da ostarim pored nje i da zajedno osnujemo porodicu", ispričao je jednom prilikom profesor Marić. Iako su delovali kao prilično skladan par, 2010. godine odlučili su se da razvedu na njenu incijativu. Za Jovana Marića to je bilo veliko iznenađenje.

danijela maric.png
Youtube/Printscreen/ SKY PLUS 

"Kada mi je rekla da hoće razvod, počeo sam da razmišljam šta se zapravo dogodilo, a kada čovek krene da razmišlja ne može da ne dođe do ideje. Pošto ona želi da dobije stan, koji nije male vrednosti, zaključio sam da joj je materijalni faktor veoma bitan. Bio sam direktor i ambasador uz kojeg je imala sve pogodnosti, a kao moja supruga radila je i na Medicinskom fakultetu u Beogradu kao asistent. Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao", rekao je tada Marić za "Story" i spomenuo sina:

 "On je pod jakim uticajem majke, a ne bi trebalo da bude tako pošto je to klasična edipovska situacija. Otišla je od kuće i već deset dana ne viđam sina, niti sam se čuo sa njim. Nije isključeno ni to da Danijela ima nekog drugog jer muž po pravilu sve poslednji sazna", rekao je Marić i istakao da je po njegovom mišljenju promena finansijskog statusa uticala da Danijelinu odluku.

"Faktor nesrećnog novca i znatnog smanjenja mojih primanja izgleda da je imao primat u našem odnosu. Ako svemu tome dodam i činjenicu da se Danijela družila sa ženama koje se mogu okarakterisati i kao sponzoruše nije isključeno da je i to kod nje proradilo. Uvažavao sam sve njene želje, a u šali sam joj govorio da ko radi radove o samoubistvu, izvrši samoubistvo, što se i dogodilo jednom psihijatru u Beogradu, dok sam njoj napominjao da se čuva jer radi doktorsko istraživanje o prostituciji ", rekao je tada Marić.

Izvor: Lepa/Srećna