Jedna od najlepših voditeljki na srpskoj TV sceni je Sanja Kužet za koju većina zna da je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem.

Kako je Sanja jednom prilikom rekla, za udaju se odlučila kad je prepoznala ljubav u koju veruje, a sa Nemanjom je dobila i sina Strahinju. Pre nego što je zaista i stala na "ludi kamen", njih dvoje su živeli pune dve godine zajedno.

Međutim, manje ljudi zna da je ona već bila udata i da sa prethodnim mužem ima sina Andriju. O ovom razvodu, voditeljka kaže da je prošao bez ikakvih ljubomornih scena, da su se muž i ona razišli ljudski.

Reč je o članu obezbeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera. “Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete."

Instagram / sanja_kuzet Lepa voditeljka se odlučila na drugi brak tek kad se prepoznala pravu ljubav, u koju je posle razvoda nastavila da veruje.

Izvor: Lepa&Srećna