Potresne reči o Marinku Rokviću koje su se danas čule na njegovoj komemoraciji u Radio Beogradu smenilo je opelo na Novom bežanijskom groblju gde će pevač biti sahranjen.

Pred crkvom Svetog Tome je nepregledno more venaca i cveća, a porodica u suzama prima izjave saučešća. Među prijateljima koji su došli da upute poslednji pozdrav je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je u ime svoje porodice doneo veliki buket belog cveća.

Aleksandar Vučić i Slavica Rokvić
Kurir / Zorana Jevtić 

Udovici Slavici i sinovima Marku i Nikoli saučešće su izrazili i brojne kolege - Dragan Kojić Keba, Baja Mali Knindža, Mitar Mirić i pevačica Ivana Šašić, a porodica Rokvić je jedva izdržala da ostane pribrana tokom opela.

Na poslednji oproštaj došli su i Jelena Karleuša, Ilda Šaulić, Saša Matić, Ana Bekuta sa Mirom Škorić i Aco Pejović. Tu su bili i Dragan Stojković Bosanac, Ivan Milinković, Vesna Zmijanac i Aleksandra Prijović sa mužem Filipom Živojinovićem.

Pevači Beki Bekić i Željko Samardžić su takođe došli na sahranu, a Nada Topčagić se pozdravila sa pokojnim prijateljem i kolegom rečima "Oprosti mi, moj Marinko". Ona je pre nekoliko dana objasnila da je veoma tužna jer nije uspela da, pre njegove smrti, izgladi svađu koja ih je razdvojila.

Sahrani na Novom bežanijskom groblju prisustvuju i ministar Vanja Udovičić, kompozitor Miša Mijatović, pevač Ivan Milinković, Neda Ukraden, Andrej Maričić, Dejan Matić i mnogi drugi.

Kurir / Zorana Jevtić Prijatelji i poštovaoci oprostili su se od pokojnog Marinka Rokvića.

Izvor: Lepa&Srećna