Od Marinka Rokvića su se oprostili najbliži prijatelji na komemoraciji koja je danas održana u Radio-Beogradu.

Na ovom tužnom skupu su govorili, između ostalih, Ana Bekuta i Miša Mijatović, a vrlo potresan trenutak je bio kad su sinovi Marko i Nikola zapevali sa očevim dugogodišnjim prijateljem Boškom Đurovskim.

Brojne kolege i poštovaoci okupili su se, uz duboko saučešće,  na Novom bežanijskom groblju gde će Marinko biti sahranjen u porodičnoj grobnici. Među kolegama, bila je i uplakana Nada Topčagić, koja je naglas izgovorila: "Oprosti mi, moj Marinko".

Nada Topčagić
Kurir / Zorana Jevtić 

 Vest o Rokvićevoj smrti ona je primila s velikom tugom. "Jako sam tužna, mi smo bili veliki prijatelji. Čula sam se sa Nikolom pre par dana kada mi je rekao da me je Marinko pozdravio. Nikoli je rekao da mu je žao što smo se posvađali. Malo pre sam se čula i sa Slavicom... Jako sam tužna.

Nikada sebi neću oprostiti što im nisam išla kući i našla način da ga vidim pre nego sto je preminuo. Umreću, a neću prežaliti što uživo nismo zakopali ratne sekire. Preko 30 godina smo se mi družili, savetovala sam ga oko životnih stvari kao i on mene. Otišao je deo mene, moj prijatelj... Ostaće velika praznina na njegovom mestu, kako u životu tako i na muzičkoj sceni", rekla je Nada, piše Kurir.

Kurir / Marina Lopičić Porodica i prijatelji Marinka Rokvića okupili su se za poslednji pozdrav ocu, suprugu, kolegi i drugu.

Izvor: Lepa&Srećna

Nikada sebi neću oprostiti što im nisam išla kući i našla način da ga vidim pre nego sto je preminuo. Umreću, a neću prežaliti što uživo nismo zakopali ratne sekire. Preko 30 godina smo se mi družili, savetovala sam ga oko životnih stvari kao i on mene. Otišao je deo mene,moj prijatelj... Ostaće velika praznina na njegovom mestu, kako u životu tako i na muzičkoj sceni", rekla je Nada, piše Kurir.