Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEVAČICA OČAJNA NA SAHRANI MARINKA ROKVIĆA: "Oprosti mi", kaže Nada Topčagić posle godina svađe

Nada Topčagić je došla na sahranu Marinka Rokvića, a još jednom je zatražila oproštaj od pokojnog kolege.

 nada topcagic sahrana marinka rokvica.jpg Izvor: Kurir / Nikola Anđić, Youtube / AmiG šou

Od Marinka Rokvića su se oprostili najbliži prijatelji na komemoraciji koja je danas održana u Radio-Beogradu.

Na ovom tužnom skupu su govorili, između ostalih, Ana Bekuta i Miša Mijatović, a vrlo potresan trenutak je bio kad su sinovi Marko i Nikola zapevali sa očevim dugogodišnjim prijateljem Boškom Đurovskim.

Možda će vas zanimati

Brojne kolege i poštovaoci okupili su se, uz duboko saučešće,  na Novom bežanijskom groblju gde će Marinko biti sahranjen u porodičnoj grobnici. Među kolegama, bila je i uplakana Nada Topčagić, koja je naglas izgovorila: "Oprosti mi, moj Marinko".

 Nada Topčagić Izvor: Kurir / Zorana Jevtić

 Vest o Rokvićevoj smrti ona je primila s velikom tugom. "Jako sam tužna, mi smo bili veliki prijatelji. Čula sam se sa Nikolom pre par dana kada mi je rekao da me je Marinko pozdravio. Nikoli je rekao da mu je žao što smo se posvađali. Malo pre sam se čula i sa Slavicom... Jako sam tužna.

Možda će vas zanimati

Nikada sebi neću oprostiti što im nisam išla kući i našla način da ga vidim pre nego sto je preminuo. Umreću, a neću prežaliti što uživo nismo zakopali ratne sekire. Preko 30 godina smo se mi družili, savetovala sam ga oko životnih stvari kao i on mene. Otišao je deo mene, moj prijatelj... Ostaće velika praznina na njegovom mestu, kako u životu tako i na muzičkoj sceni", rekla je Nada, piše Kurir.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Nikada sebi neću oprostiti što im nisam išla kući i našla način da ga vidim pre nego sto je preminuo. Umreću, a neću prežaliti što uživo nismo zakopali ratne sekire. Preko 30 godina smo se mi družili, savetovala sam ga oko životnih stvari kao i on mene. Otišao je deo mene,moj prijatelj... Ostaće velika praznina na njegovom mestu, kako u životu tako i na muzičkoj sceni", rekla je Nada, piše Kurir.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije