"Mateja, sine moj, molim te, nemoj da me izbacuješ iz stana. Star sam, bolestan, nemam gde..."

"Neću ni ja još dugo, možda još godinu ili dve, posle toga sve će ovo ionako biti tvoje", reči su kojima se psihijatar Jovan Marić obratio svom sinu jedincu, posle vesti da je stan poklonio detetu kad je imao tek sedam meseci.

Sada je sin poveo i sudski postupak za stan i sudija je presudila u njihovu korist. 

"Sam sam kriv što u ugovoru o poklonu nisam dodao da mogu da ostanem u stanu do kraja života. Iskreno, nisam mogao ni da sanjam da ovako nešto može da mi se dogodi", rekao je Marić za Informer. "U svakom slučaju molim sina ovako javno, preko novina, da dođe u naš stan da se vidimo i ispričamo. Boli me što ga sedam godina nisam video, iako sam želeo, i što zapravo i ne znam kako on danas izgleda!

Jedva sam preživeo ovu koronu, potpuno sam malaksao, pola dana prespavam i samo gledam gde je stolica da sednem. Uz to imam jake bolove, imam rak prostate, koji i ide uz moje godine", rekao je psihijatar.

Da podsetimo, ovo je dr Mariću treći brak, a iz prva dva ima ćerke Vojnu i Joanu. Upravo je Joana bila uz njega dok je bolovao od korona virusai doslovno se suočio sa smrću. "Ona mi je kasnije pričala da me je držala za ruku, da mi je šaputala, ali ja toga uopšte nisam bio svestan", ispričao je psihijatar u jednoj emisiji "Tek kasnije, postepeno dođete svesti i shvatite da gledate u neki plafon i pitate se gde ste pa vam kažu da ste u bolnici."

Izvod: Lepa&Srećna