Merima Njegomir već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, a domaći mediji pišu da je razlog tome njeno narušeno zdravlje. Navodi se da je Merima u septembru saznala da boluje od kancera, a sama je potvrdila da se ne oseća dobro.

"Ne osećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi, a prvenstveno moja porodica",  rekla je Merima za Pink.rs.

 Okružena porodicom, muzička legenda dočekala je svoj šezdeset osmi rođendan, a dirljive reči uputila joj je starija ćerka Jelena.

"Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati i da pratim svoje srce kao jedinu putanju"

 "Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da se niko od nas ne bi desio da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu", napisala je ćerka Merime Njegomir.

Izvor: Lepa&Srećna