Emina Jahović se razvela od Mustafe Sandala pre tri godine i od tad ona sama brine o sinovima Jamanu i Javuzu.

Sa bivšim mužem je imala dosta problema u vezi sa alimentacijama, kao i sa drugim obavezama prema deci, preciziranim zajedničkim sporazumom koji su, pri razvodu, potpisali. Uz posao koji uključuje kako muziku, tako i druge delatnosti, pevačica sada ima i brige oko vaspitanja sinova koji rastu "kao iz vode".

"Jaman ima trinaest godina, a Javuz devet, on još uvek nije u pubertetu. Mislim da kada bih imala imala blizance koji imaju trinaest godina mislim da bih potpuno skrenula, rekla je Emina za Blic. "Ali kada pogledam moja deca su veoma dobra, jer sam strog roditelj i perfekcionista. Znam kako sam odrastala, dobri su u školi, poštuju starije, vole životinje, ali mislim da će i ove godine proći. Jaman je trenutno u tim godinama kada odbija, te jednostavno šta god da mu se kaže on zna bolje."

Prema njenim rečima, ne postoji način da Jamana odgovore od onoga što je naumio da uradi. "To je njegova manipulacija od kada se rodio. Takav je jednostavno, uvek na kraju dobije šta želi."

Emina kaže da se trudi da bude jaka, jer je Jaman "dete razvedenih roditelja". "To mi ne ide uvek baš najbolje, ponekad koristi situaciju što mi nemamo dobru komunikaciju da uradi kako želi", priznaje pevačica.

Instagram / yaemina Emina Jahović sama podiže dvojicu sinova - Jamana i Javuza.

Izvor: Lepa&Srećna