Ana Bekuta često zapeva pesmu "Sve sam stekla sama", a tada se u njenom glasu čuju duboke emocije nekog ko je prošao pravim putem "preko trnja do zvezda". Danas je u srećnoj vezi, ali prethodna se završla krahom.

Naime, kada se razvela od prvog muža, Aleksandra Savića, Ana je ušla u vezu sa bubnjarem Predragom Vidovićem Prejom. Njih dvoje su zajedno radili, a živeli su u Šapcu pa je Ana svoju zaradu od velikih hitova ulagala u kuću u kojoj su zajedno stanovali. Kada su se razišli 1992. godine, pevačica je ostala bez ičega.

Došla je u Beograd, a tu su joj u pomoć pritekli Aca i Biljana Ilić. “Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi.

Nije to bio odnos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim”, ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić.

Ana Bekuta
Instagram / anabekuta1 

“Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada bila srećna, ali istina je sasvim drugačija.

Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… “, ispričala je pre nekoliko godina Bekuta za Svet.

Izvor: Lepa&Srećna