Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO JE REKAO "JA OVO VIŠE NE MOGU": Voditeljka Slagalice Milica Gacin otvorila dušu, muž je ostavio sa dvoje dece

Voditeljka Slagalice Milica Gacin otkrila je istinu o svom razvodu.

 milica gacin.jpg Izvor: Instagram / milicagacin

Milica Gacin retko priča o svom privatnom životu, ali je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoje teško iskustvo razvoda braka koje je ipak nju dovelo do važnih i poučnih otkrića.

Možda će vas zanimati

Naime, voditeljka kviza "Slagalica" se našla u situaciji u kojoj je, kako kaže, shvatila, da nema drugog izlaza nego da uspe.

"Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako, ukalupljena u taj stereotip, strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima", ispričala je Milica. Ona je u braku dobila dve ćerke, Hanu i Katju i posvetila ce porodici i kući. Želela je, kako kaže, da sve bude tip-top.

"Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao", ispričala je iskreno Milica na Instagramu.

Možda će vas zanimati

Voditeljka se našla u nezavidnoj situaciji jer je, osim o ćerkama, vodila brigu i o bolesnom ocu. Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

"Bila sam sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući", rekla je Milica. "Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako", završila je.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije