Milica Gacin retko priča o svom privatnom životu, ali je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoje teško iskustvo razvoda braka koje je ipak nju dovelo do važnih i poučnih otkrića.

Naime, voditeljka kviza "Slagalica" se našla u situaciji u kojoj je, kako kaže, shvatila, da nema drugog izlaza nego da uspe.

"Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako, ukalupljena u taj stereotip, strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima", ispričala je Milica. Ona je u braku dobila dve ćerke, Hanu i Katju i posvetila ce porodici i kući. Želela je, kako kaže, da sve bude tip-top.

"Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao", ispričala je iskreno Milica na Instagramu.

Voditeljka se našla u nezavidnoj situaciji jer je, osim o ćerkama, vodila brigu i o bolesnom ocu. Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

"Bila sam sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući", rekla je Milica. "Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako", završila je.

Izvor: Lepa&Srećna