Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OCU SAM SVE OPROSTILA, SVAKO NOSI SVOJ KRST: Marija Šerifović otvorila dušu o preteškom detinjstvu

Marija Šerifović je imala preteško detinjstvo, a evo kako je podnela razvod roditelja.

 marija serifovic 1 Izvor: Instagram / Serifovic

Marija Šerifović danas ima karijeru i srećan život kakav mnogi priželjkuju, ali je detinjstvo i pubertetsko doba provela u teškoj porodičnoj atmosferi, ispunjenoj traumatičnim doživljajima.

Možda će vas zanimati

Njeni roditelji Verica i Rajko su se često svađali, a Marija je bila svedok njihovih svađa. One su prerastale i u tuču, pa je tako njena majka često bila modra od očevih udaraca koje joj je nanosio u alkoholisanom stanju. Svađe su izbijale i zbog njegovih kockarskih dugova.

"Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja", ispričala je Marija za Hit. "To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku... "

Otac Rajko je tukao Vericu i u devetom mesecu trudnoće je ostavio i otišao sa drugom ženom. Kako je Marija uspela da mu sve to oprosti?

 Marija šerifović Izvor: Youtube / Marija Serifovic

"Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila.

Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate."

Možda će vas zanimati

Kad nisu bili kod kuće, nije bilo ni svađa, ali su joj roditelji nedostajali kad bi zbog posla odsustvovali i po dva-tri meseca. "Bila su mi uskraćena i letovanja i zimovanja sa njima, jer nisu imali vremena za putovanja. Posao muzičara je težak, baš iz razloga što ne možemo da budemo na pravom mestu u pravo vreme. Zato od mog punoletstva pa do danas nadoknađujem propuštena putovanja", priča Marija.

U porodici je našla utočište kod bake Draginje, a i sa bratom Danijelom, kojeg je otac dobio sa drugom ženom se veoma zbližila.

"Naš odnos je baš onakav kakav treba da bude između brata i sestre. Najvažnije mi je da znam da smo uvek tu jedno za drugo u svakoj situaciji. Vidi se i po talentu da smo u srodstvu. On je veoma darovit u svemu tome što radi, kao pijanista pre svega, vokalni solista, a potom i kao predavač u školi pevanja", ispričala je pevačica. Sa majkom Vericom neguje posebno nežan odnos, ispunjen ljubavlju i pažnjom.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gordana

Maro,zlato moje bilo je odavno.Pusti to imas zivot lep.Znas onu izreku,Bog je coveku dao oci napred na glavi,a ne pozadi.

Gordana

Ovo se zove lepota iznutre! Bravo, Maija za sve.

Najnovije